Management for hire

 
Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Økonomisjef til leie

Enkelte ganger kan det oppstå akutt behov for kvalifisert hjelp innen ledelse og økonomi. Dette kan for eksempel være i forbindelse med akutt sykdom, ansettelser det ikke ble noe av eller prosesser som krever en annen kompetanse enn det bedriften har selv.

Stjørdal Regnskap har kvalifiserte medarbeidere som kan stille på kort varsel innenfor flere områder. Mangler du økonomi eller regnskapssjef, eller kanskje en controller så kan management for hire være en løsning for deg. Også i forbindelse med rekrutteringsprosesser kan det være lurt å få inn en medarbeider som kan komme inn i bedriften å ta hånd om viktige økonomiske oppgaver mens dere finner riktig person.

Strategiske endringer som for eksempel oppkjøp, salg eller fusjoner der mye penger står på spill vil management for hire være aktuelt. Stjørdal regnskap sørger da for å bidra med kompetanse for å sikre best mulig resultat for bedriften, samtidig kan vi sørge for at vanlige driftsoppgaver ikke oversees. Lei en leder av Stjørdal Regnskap!

Avd. Stjørdal

Tlf: 41107642
Stokmovegen 2 (3 etasje Torgkvartalet)
7500 Stjørdal
Robert.alstadvold@stjordalregnskap.no

Avd. Frosta

Tlf: 41107642
Alstadvegen 136, 7633 Frosta
Robert.alstadvold@stjordalregnskap.no